Skuldersmerter

Osteopati hjælper på skuldersmerter

Skuldersmerter


Symptomer på og mekanismen bag skuldersmerter

Mange af os har døjet med skuldersmerter på et eller andet tidspunkt. Faktisk oplever omkring 30 % af befolkningen skulderproblemer i deres liv, og næsten halvdelen oplever årlige smerter i skulderen. Desværre lider mange af vedvarende skuldersmerter i op til 3 år, hvilket klassificeres som kroniske skulderproblemer. For at undgå at dette bliver en vedvarende tilstand, er det vigtigt at søge hjælp, hvis du oplever skuldersmerter.

Skulderen er ikke bare et isoleret led, men en kompleks struktur, der involverer overarmen, brystkassen, kravebenet og skulderbladet. Muskler og bindevæv spiller også en vigtig rolle. Skulderleddet er ikke det eneste led i området; der er også led mellem skulderbladet og kravebenet (kendt som skulderhøjdeleddet), mellem kravebenet og brystbenet samt mellem skulderbladet og brystkassen. Disse led udgør faktisk 80 % af alle skulderskader og bør alle tages med i overvejelserne, når man behandler skuldersmerter.

Da skulderen er så kompleks, er der flere strukturer, der kan forårsage smerte: ledbånd, ledkapsel, slimsække og muskler. En grundig undersøgelse er nødvendig for at stille en korrekt diagnose og identificere den nøjagtige årsag til smerterne.


Undersøgelse af skulderen - diagnosen er vigtig

På vores klinik udfører vi en grundig undersøgelse af skulderen. Vi undersøger ikke kun selve skulderen, men også de tilstødende områder som nakken og brystkassen, da disse også kan medføre smerter i skulderen.

Nogle gange kan diagnoser fra vores organer gemme sig bag skuldersmerter. Hvis dette sker, er det vigtigt at opdage for at sende dig videre til egen læge, så du kan få den rette behandling. 

Når vi har en præcis diagnose, kan vi give dig råd om, hvordan du bedst håndterer smerten og fremmer helingen.


Osteopati til skuldersmerter - kroppen som en helhed

Vi behandler selve skulderen, og ser på din krop som en helhed. For at hjælpe dig af med dine smerter, arbejder vi med bevægeligheden i din hånd, albue, skulderled, nakke og brystkasse. Vi bruger manipulation, muskel- og fascia teknikker for at forbedre dit blodomløb ud til armen, så du hurtigere kan komme af med smerterne. Spændinger eller skævheder andre steder i kroppen som i bækkenet eller låsninger i ryggen, spændninger i mellemgulvet eller i fascien i maveregionen er også relevante og vil have vores opmærksomhed.

Skyldes din tilstand en overbelastning, er det ligeledes vigtigt, at du ændrer de forværrende faktorer, og det kan hjælpe at supplere med øvelser.


Hyppige skulderproblematikker

Skuldersmerter

 

Skuldersmerter kan have mange årsager. De kan skyldes alt fra delvist eller helt overrevne sener til irriterede slimsække eller svage ledkapsler. Selv afklemning af nerver eller blodforsyning kan medføre udstrålende smerter i skulderområdet. Vi har en dybdegående forståelse af de mest almindelige skulderproblemer og kan hjælpe dig med at navigere gennem dem.

Her er listen med de hyppigste skulderdiagnoser vi ser og behandler på klinikken. Du kan klikke på dem for at læse mere om de forskellige problematikker.

Skulderhøjdeled (AC-led) problematik

Bursitis

Frossen skulder

Biceps tendinopati

Rotatorcuff problematikker

Slap læsion

Subacromial Impingement


Skulderhøjdeled (AC-led) problematik

Smerter forårsaget af AC-leddet opleves i de fleste tilfælde som smerter ovenpå skulderen, samt kan stråle til nakke og generelt i skulderen. Leddet kan hæve på grund af inflammation. Derudover fremstår kravebenet lidt eleveret i forhold til den anden skulder, som kan virke til at hænge lidt.

Skader i AC-leddet kan koges ned til to hovedårsager – traume eller slitage. En direkte traume opstår i forbindelse med et fald, for eksempel under cykelstyrt. Slitage i AC-leddet opstår, når leddet belastes forkert grundet fejlstilling eller som resultat af fysisk hårdt belastende arbejde.  

Ud af alle skulderproblematikker, står AC-leddet for ca. 10 % af alle akutte skulderskader. Hyppigst forekommer det ved fald på udstrakt hånd eller albue, hvilket via armen påvirker AC-leddet. Skaderne kan altså forekomme ved direkte kontakt til AC-leddet eller ved indirekte kontakt.

Fysiske skader på AC-leddet gradueres ud fra Rockwood and Green, som graduerer i forhold til hvilken behandlingsstrategi, som bør anvendes til den individuelle skade, som der er påført AC-leddet.   

Er du er i tvivl, om du har en AC-led problematik, er du altid velkommen til at booke tid hos os på klinikken.


Bursitis/ Slimsæk inflammation

En slimsæk kan beskrives som en lille pose fyldt med væske. Slimsæk har til formål at nedsætte friktion mellem sener og knogler. Slimsæk inflammation i skulderen er en af de hyppigste årsager til skuldersmerter.

Har du slimsæk inflammation, mærker du typisk lokal smerte i skulderen, hævelse, ømhed og smerte i forbindelse med bevægelse af det ramte område. Smerten forekommer ofte intens og medfører, at brugen af skulderen er hæmmet markant. Dette kan begrænse dagligdagen og endda lede til sygemelding på arbejdet. Udover smerter kan intensiteten og hævelsen varierer fra person til person.

Årsagen til bursitis varierer med  alder, fysisk belastning, livsstilsfaktorer og erhverv. 

Flere slimsække i skulderen kan blive inflammeret. Bursitis kan inddeles i 3 forskellige tilstand: traumatiske bursitis, infektiøs bursitis og kronisk bursitis, hvilket af navn hænger sammen med deres årsag til oprindelse.Yngre personer som får en akut slimsæks inflammation, er ofte i relation til sport såsom styrketræning, tennis, badminton, padel, crossfit og håndbold. Hos ældre opstår det i forbindelse med kronisk rotator cuff syndrom.

Er du i tvivl om du døjer med bursitis (eller slimsæk inflammation), kan du booke tid hos os på klinikken for at få din skulder undersøgt.


Frossen skulder

Har du meget nedsat bevægelighed i skulderen, kan det skyldes en frossen skulder. Dette er en tilstand, hvor bevægeligheden i skulderleddet er betydeligt nedsat pga. en skrumpning af ledkapslen. Den nedsatte bevægelighed kommer snigende, den er nedsat i alle retninger, og det medfører stærke smerter. Smerter der kan hindre en i at lave daglige aktiviteter som at tage tøj på og løfte et glas vand.

Der kan forud for en frossen skulder have været en skulderskade, men tilstanden kan sagtens opstå uden nærmere årsag. Prognosen er langvarig – et til tre år.

Frossen skulder kan være primær eller sekundær. Den primære frossen skulder opstår uden kendt årsag. Den sekundære frossen skulder har en kendt årsag. Det kan opstå på baggrund af en tidligere operation, en skade, anden skulderproblematik eller som følge af en blodprop i hjernen. Årsager til frossen skulder kan kategoriseres i undergrupper: metaboliske sygdomme (som f. eks. diabetes), eksterne faktorer eller interne faktorer. De eksterne faktorer kan for eksempel være en diskusprolaps (link til diskusprolaps)  i nakken eller et brud af overarmen. De interne faktorer inkluderer en  rotator cuff problematik, biceps tendinopati,  calcifikation af senevæv, samt AC-leds slitage.

Kvinder får diagnosen hyppigere end mænd. Faktisk udgør kvinder  70 % af dem, der er ramt af frossen skulder. Frossen skulder opstår i alderen 35-65 år. Har du fået diagnosen frossen skulder er der 5-34% risiko for at få den på den modsatte side.

Frossen skulder inddeles i 3 faser, det er vigtigt at din behandler kender til disse.

Fase 1 er den akutte fase, hvor skulderen ”fryser”, det er denne fase som oftest er den mest smertefulde. Fasen kan vare fra 2-9 måneder.

Fase 2 er den ”stive” fase, hvor skulderen er ”frossen”. De stærke smerter aftager. I denne fase er det muligt at arbejde med bevægeligheden uden at smerterne forværres. Fasen kan vare fra 4-12 måneder.

Fase 3 er den sidste fase, hvor smerterne er mindre og bevægeligheden bliver bedre. Denne kan vare fra 5-24 måneder.

Er du i tvivl om du har en frossen skulder, kan du altid booke en tid hos os på klinikken.

Biceps tendinopati

Har du fået diagnosen biceps tendinopati, betyder det, at du har en inflammation af biceps senen. Bicepsmusklen består af to hoveder og biceps tendinopati opstår i det lange hoved af biceps. Symptomer på biceps tendinopati er typisk smerter i hvile, smerter om natten og klik-lyde. Har du biceps tendinopati, kan du også opleve smerter strålende ned på forsiden af overarmen. Ofte opstår denne tilstand i forbindelse  med sport involverende brug af armen over hovedet.

Diagnosen rangerer fra akut inflammation til en overbelastning.  Biceps tendinopati kan inddeles i den primære og sekundære. Den primære biceps tendinopati forekommer i langt færre tilfælde og er ikke så velbeskrevet i litteraturen som den sekundære. Biceps tendinopati opstår for det meste sammen med en anden problematik, altså sekundær biceps tendinopati. Disse er oftest rotator cuff problematikker, ekstern impingement, subakromial impingement og instabilitet.  

Biceps tendinopati udgør 5 % af alle biceps skader. Den opstår hyppigst hos unge atleter i forskellige sportsgrene, såsom svømning, gymnastik og volleyball.  

Er du i tvivl, om du har en biceps tendinopati, er du altid velkommen til at booke tid hos os på klinikken.


Rotatorcuff skader

Rotatorcuffen er en af de største syndere, når vi snakker om skulderproblemer. Faktisk står rotatorcuffen for 30 % af alle skuldersmerter. Har du en rotatorcuff problematik, oplever du sandsynligvis skarpe smerter i skulderen ved bestemte bevægelser.. Følelsen af at ens skulder er instabil er også et symptom på rotatorcuff problematikker. Ofte vil dagligdagsfunktioner være påvirket, når en rotatorcuff problematik er opstået. 

Rotator cuffen består af 4 muskler. De har hver deres unikke funktion i skulderen.  Disse overbelastes ofte ved gentagen brug af aktiviteter over hovedet, samt ved tung overbelastning. Risikoen for rotator cuff problematikker øges med alderen. 

Risikofaktorer for udvikling af  rotatorcuff problematik er gentagne armbevægelser, specielt over hovedet. Generelt arbejde i skulderhøjde, tungt arbejde, statiske positioner samt akavet arbejdsstillinger. 

Er du i tvivl, om du har en rotatorcuff skade, er du altid velkommen til at booke tid hos os på klinikken.

SLAP læsion - Ledlæbeskade

Har du en ledlæbeskade, oplever du sandsynligvis sporadiske skarpe smerter (smæld) i skulderen. Det føles som om smerterne sidder meget dybt i skulderen. Bevægeligheden i skulderen er nedsat, og du har svært ved at at udføre aktiviteter som kræver indaddrejning af skulderen. For eksempel kan du ikke nå med hånden bag skulderbladene. Desuden oplever du smerter, når du prøver at løfte armen over hovedet. Kliklyde ved bevægelse af skulderen opstår, og du kan have svært ved at ligge på skulderen. 

Skader i ledlæben opstår på den øvre ledlæbe i skulderleddet – der,  hvor det lange hoved af bicepssenen hæfter på ledlæben. De kan inddeles i 4 typer, afhængig af hvor skaden sidder.

Ledlæbe skader skyldes ofte et fald på strakt arm eller hårdt fysisk træk i armen i nedadgående retning. Kaste-sport er ligeledes set som årsagen. Alder for patienten er også relevant, da ledlæbe ældes med alderen: nogle typer af SLAP læsioner ses i alderen 30-50 år, andre er hyppige efter alderen 60.

I tilfælde af, at vi mistænker en ledlæbeskade, anbefaler vi, at egen læge sender dig til en ortopædkirurg eller henviser til MR skanning med kontrast. På denne måde stilles diagnosen og en evt. operation kan være på tale.

Er du i tvivl, om du har en ledlæbe skade, er du altid velkommen til at booke tid hos os på klinikken.

Afklemning også kaldet impingement

Har du afklemning i skulderen, oplever du smerter, når du løfter  din arm ud til siden (mellem ca. 60-120 grader). Du har også ondt, når du løfter din arm op over hovedet eller når du prøver at ligge på den afficerede side. Symptomerne kan opstå pludseligt. I mange tilfælde er der dog tale om en langvarig overbelastning, hvor det er svært at sige, hvornår problemet præcist er opstået. 

Afklemning i skulderen kaldes også subacromial impingement, impingement eller indeklemningssyndrom. Kært barn har mange navne. Der har været en længere debat blandt fagfolk i forhold til netop denne diagnose. Dog er det ikke navnet som er vigtigt. Forståelsen for, hvad der sker i skulderen, er mere relevant.  Afklemningen opstår i det vi kalder det subacromiale rum.  Det er området under knoglen på toppen af skulderen – der hvor skulderbladet mødes med kravebenet. Der opstår en kompression af bl.a. senerne fra de små muskler i skulderen (kaldet rotatorcuffen) under knoglen på toppen af skulderen – der hvor skulderbladet mødes med kravebenet.

Der er forskellige årsager til subacromial impingement. Uhensigtsmæssig styring af skulderbladet kan forårsage afklemningen. Fortykkelse senerne tilhørende rotatorcuff muskulaturen eller en slimsæk inflammation kan ligeledes medføre afklemning. Ofte skyldes tilstanden en overbelastning. 

Er du i tvivl, om du har en afklemning i skulderen eller en impingement, er du altid velkommen til at booke tid hos os på klinikken.

Referencer

 1. Abat F, Alfredson H, Cucchiarini M, Madry H, Marmotti A, Mouton C, et al. Current trends in tendinopathy: consensus of the ESSKA basic science committee. Part I: biology, biomechanics, anatomy and an exercise-based approach. Journal of experimental orthopaedics. 2017;4(1):18.

 2. Bal A, Eskioglu E, Gulec B, Aydog E, Gurcay E, Cakci A. Effectiveness of corticosteroid injection in adhesive capsulitis. Clinical Rehabilitation 2008; 22:503-512.

 3. Beim GM. Acromioclavicular joint injuries. Journal of Athletic Training 2000;35(3):261-267.

 4. Boyles RE, Flynn TW, Whitman JM. Manipulation following regional intrascalene anesthetic block for shoulder adhesive capsulitis: A case series. Man Ther 2005:10;164-171.

 5. Churgay CA. Diagnosis and treatment of biceps tendinitis and tendinosis. Am Fam Physician. 2009 Sep 1;80(5):470-6.

 6. CHRISTOPHER C. et al., SLAP Lesions: An Update on Recognition and Treatment. J Orthop Sports Phys Ther, 2009; 39(2):71-80.

 7. Cleland J, Durall CJ. Physical therapy for adhesive capsulitis: Systematic review. Physiotherapy 2002;88:450-457.

 8. Codsi JM. The painful shoulder: when to inject and when to refer. Cleveland clinic journal of medicine 2007; 74(7): 473-482.

 9. Cools AM, Michener LA. Shoulder Pain: Can One Label Satisfy Everyone and Everything? Br J Sports Med. 2017 Feb 16;51(5).

 10. Dias R, Cutts S, Massoud S. Frozen shoulder. BMJ 2005; 331:1453-6.

 11. Diercks R, Bron C, Dorrestijn O, Meskers C, Naber R, de Ruiter T, et al. Guideline for Diagnosis and Treatment of Subacromial Pain Syndrome. Acta Orthopaedica. 2014 May 21;85(3).

 12. Garving, C., Jakob, S., Bauer, I., Nadjar, R., & Brunner, U. H. (2017). Impingement Syndrome of the Shoulder, Dtsch Arztebl.

 13. Heijmans E, Eekhof J; Neven AK. Acromioclaviculaire luxatie, huisarts & wetenschap, november 2010.

 14. Huang SW, Wang WT. Quantitative diagnostic method for biceps long head tendinitis by using ultrasound. The Scientific World Journal. 2013;2013.

 15. J. Willis Hurst, Douglas C. Morris, Chest pain, Futura publishing company, 2001.

 16. Jewell DV, Riddle DL, Thacker LR. Interventions associated with an increased or decreased likelihood of pain reduction and improved function in patients with adhesive capsulitis: A retrospective cohort study. Phys Ther 2009;89:419-429.

 17. Kelley M, Mcclure P, Leggin B. Frozen shoulder: Evidence and a proposed model guiding rehabilitation. J Orthop Sports Phys Ther 2009;39:135-148.

 18. KOZIAK A. et al, Magnetic resonance arthrography assessment of the superior labrum using the BLC system: age-related changes mimicking SLAP-2 lesions. Skeletal Radiology, 2014;43: 1065 – 1070.

 19. Lee JH, Lee SH, Song SH. Clinical effectiveness of botulinum toxin type B in the treatment of subacromial bursitis or shoulder impingement syndrome. Clinical journal Pain. 2011 Jul-Aug: 27 page 523 – 528.

 20. Lewis JS. Rotator Cuff Tendinopathy: A Model for the Continuum of Pathology and Related Management. British Journal of Sports Medicine. 2010;44(13):918-23.

 21. Lewis JS. Rotator Cuff Tendinopathy/Subacromial Impingement Syndrome: Is it Time for a New Method of Assessment? Br J Sports Med 2009;43(4):259-64.

 22. Magee DJ, Zachazewski JE, Quillen WS. Pathology and Intervention in Musculoskeletal Rehabilitation. Elsevier Health Sciences, 2008.

 23. Micheli LJ. Encyclopedia of Sports Medicine. London: SAGE Publications, 2010.

 24. Powell S.E. et al., The Diagnosis, Classification, and Treatment of SLAP Lesions. Oper Tech Sports Med, 2012;20 (1):46 – 56.

 25. Radiopedia Shoulder Bursae Available; https://radiopaedia.org/articles/shoulder-bursae (accessed 13.4.2022).

 26. Reid D, Polson K, Johnson L, Acromioclavicular Joint Separations Grades I–III A Review of the Literature and Development of Best Practice Guidelines. Sports Med. 2012; 42(8): 681-696.

 27. Seitz AL, McClure PW, Finucane S, Boardman ND, Michener LA. Mechanisms of Rotator Cuff Tendinopathy: Intrinsic, Extrinsic, or Both? Clinical Biomechanics. 2011;26(1):1-2.

 28. Sommerich CM, McGlothlin JD, Marras WS. Occupational Risk Factors Associated with Soft Tissue Disorders of the Shoulder: A Review of Recent Investigations in the Literature. Ergonomics. 1993; 36(6):697-717.

 29. Urwin M, Symmons D, Allison T, et al.: Estimating the burden of musculoskeletal disorders in the community: the comparative prevalence of symptoms at different anatomical sites, and the relation to social deprivation. Ann Rheum Dis 1998.

 30. van de Witte PB, Nagels J, van Arkel ER, et al. Study protocol subacromial impingement syndrome: the identification of pathophysiologic mechanisms (SISTIM). BMC Musculoskelet Disord. 2011.

 

Vi behandler selve skulderen, og ser på din krop som en helhed. For at hjælpe dig af med dine smerter, arbejder vi med bevægeligheden i din hånd, albue, skulderled, nakke og brystkasse. Vi bruger manipulation, muskel- og fascia teknikker for at forbedre dit blodomløb ud til armen, så du hurtigere kan komme af med smerterne. Spændinger eller skævheder andre steder i kroppen som i bækkenet eller låsninger i ryggen, spændninger i mellemgulvet eller i fascien i maveregionen er også relevante og vil have vores opmærksomhed.

Skyldes din tilstand en overbelastning, er det ligeledes vigtigt, at du ændrer de forværrende faktorer, og det kan hjælpe at supplere med øvelser.

{“type”:”elementor”,”siteurl”:”https://cityo.dk/wp-json/”,”elements”:[{“id”:”7fbd48d”,”elType”:”widget”,”isInner”:false,”isLocked”:false,”settings”:{“text”:”Book tid her”,”link”:{“url”:”https://cityo.onlinebooq.dk/”,”is_external”:”on”,”nofollow”:””,”custom_attributes”:””},”border_radius”:{“unit”:”px”,”top”:”200″,”right”:”200″,”bottom”:”200″,”left”:”200″,”isLinked”:true},”align”:”center”,”_padding”:{“unit”:”px”,”top”:”0″,”right”:”0″,”bottom”:”20″,”left”:”0″,”isLinked”:false},”button_type”:””,”align_tablet”:””,”align_mobile”:””,”size”:”sm”,”selected_icon”:{“value”:””,”library”:””},”icon_align”:”left”,”icon_indent”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”view”:”traditional”,”button_css_id”:””,”typography_typography”:””,”typography_font_family”:””,”typography_font_size”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_font_size_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_font_size_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_font_weight”:””,”typography_text_transform”:””,”typography_font_style”:””,”typography_text_decoration”:””,”typography_line_height”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_line_height_tablet”:{“unit”:”em”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_line_height_mobile”:{“unit”:”em”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_letter_spacing”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_letter_spacing_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_letter_spacing_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_word_spacing”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_word_spacing_tablet”:{“unit”:”em”,”size”:””,”sizes”:[]},”typography_word_spacing_mobile”:{“unit”:”em”,”size”:””,”sizes”:[]},”text_shadow_text_shadow_type”:””,”text_shadow_text_shadow”:{“horizontal”:0,”vertical”:0,”blur”:10,”color”:”rgba(0,0,0,0.3)”},”button_text_color”:””,”background_background”:”classic”,”background_color”:””,”background_color_stop”:{“unit”:”%”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_color_b”:”#f2295b”,”background_color_b_stop”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”background_gradient_type”:”linear”,”background_gradient_angle”:{“unit”:”deg”,”size”:180,”sizes”:[]},”background_gradient_position”:”center center”,”background_position”:””,”background_position_tablet”:””,”background_position_mobile”:””,”background_xpos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_xpos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_xpos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_ypos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_ypos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_ypos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”background_attachment”:””,”background_repeat”:””,”background_repeat_tablet”:””,”background_repeat_mobile”:””,”background_size”:””,”background_size_tablet”:””,”background_size_mobile”:””,”background_bg_width”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”background_bg_width_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”background_bg_width_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”background_video_link”:””,”background_video_start”:””,”background_video_end”:””,”background_play_once”:””,”background_play_on_mobile”:””,”background_privacy_mode”:””,”background_video_fallback”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”background_slideshow_gallery”:[],”background_slideshow_loop”:”yes”,”background_slideshow_slide_duration”:5000,”background_slideshow_slide_transition”:”fade”,”background_slideshow_transition_duration”:500,”background_slideshow_background_size”:””,”background_slideshow_background_size_tablet”:””,”background_slideshow_background_size_mobile”:””,”background_slideshow_background_position”:””,”background_slideshow_background_position_tablet”:””,”background_slideshow_background_position_mobile”:””,”background_slideshow_lazyload”:””,”background_slideshow_ken_burns”:””,”background_slideshow_ken_burns_zoom_direction”:”in”,”hover_color”:””,”button_background_hover_background”:”classic”,”button_background_hover_color”:””,”button_background_hover_color_stop”:{“unit”:”%”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_color_b”:”#f2295b”,”button_background_hover_color_b_stop”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”button_background_hover_gradient_type”:”linear”,”button_background_hover_gradient_angle”:{“unit”:”deg”,”size”:180,”sizes”:[]},”button_background_hover_gradient_position”:”center center”,”button_background_hover_position”:””,”button_background_hover_position_tablet”:””,”button_background_hover_position_mobile”:””,”button_background_hover_xpos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_xpos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_xpos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_ypos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_ypos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_ypos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”button_background_hover_attachment”:””,”button_background_hover_repeat”:””,”button_background_hover_repeat_tablet”:””,”button_background_hover_repeat_mobile”:””,”button_background_hover_size”:””,”button_background_hover_size_tablet”:””,”button_background_hover_size_mobile”:””,”button_background_hover_bg_width”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”button_background_hover_bg_width_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”button_background_hover_bg_width_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”button_background_hover_video_link”:””,”button_background_hover_video_start”:””,”button_background_hover_video_end”:””,”button_background_hover_play_once”:””,”button_background_hover_play_on_mobile”:””,”button_background_hover_privacy_mode”:””,”button_background_hover_video_fallback”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”button_background_hover_slideshow_gallery”:[],”button_background_hover_slideshow_loop”:”yes”,”button_background_hover_slideshow_slide_duration”:5000,”button_background_hover_slideshow_slide_transition”:”fade”,”button_background_hover_slideshow_transition_duration”:500,”button_background_hover_slideshow_background_size”:””,”button_background_hover_slideshow_background_size_tablet”:””,”button_background_hover_slideshow_background_size_mobile”:””,”button_background_hover_slideshow_background_position”:””,”button_background_hover_slideshow_background_position_tablet”:””,”button_background_hover_slideshow_background_position_mobile”:””,”button_background_hover_slideshow_lazyload”:””,”button_background_hover_slideshow_ken_burns”:””,”button_background_hover_slideshow_ken_burns_zoom_direction”:”in”,”button_hover_border_color”:””,”hover_animation”:””,”border_border”:””,”border_width”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”border_width_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”border_width_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”border_color”:””,”border_radius_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”border_radius_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”button_box_shadow_box_shadow_type”:””,”button_box_shadow_box_shadow”:{“horizontal”:0,”vertical”:0,”blur”:10,”spread”:0,”color”:”rgba(0,0,0,0.5)”},”button_box_shadow_box_shadow_position”:” “,”text_padding”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”text_padding_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”text_padding_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_title”:””,”_margin”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_margin_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_margin_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_padding_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_padding_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_element_width”:””,”_element_width_tablet”:””,”_element_width_mobile”:””,”_element_custom_width”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:[]},”_element_custom_width_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_element_custom_width_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_element_vertical_align”:””,”_element_vertical_align_tablet”:””,”_element_vertical_align_mobile”:””,”_position”:””,”_offset_orientation_h”:”start”,”_offset_x”:{“unit”:”px”,”size”:”0″,”sizes”:[]},”_offset_x_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_x_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_x_end”:{“unit”:”px”,”size”:”0″,”sizes”:[]},”_offset_x_end_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_x_end_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_orientation_v”:”start”,”_offset_y”:{“unit”:”px”,”size”:”0″,”sizes”:[]},”_offset_y_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_y_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_y_end”:{“unit”:”px”,”size”:”0″,”sizes”:[]},”_offset_y_end_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_offset_y_end_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_z_index”:””,”_z_index_tablet”:””,”_z_index_mobile”:””,”_element_id”:””,”_css_classes”:””,”eael_wrapper_link_switch”:””,”eael_wrapper_link”:{“url”:””,”is_external”:””,”nofollow”:””,”custom_attributes”:””},”cpel_lv_enabled”:””,”cpel_lv_action”:”show”,”cpel_lv_languages”:[],”motion_fx_motion_fx_scrolling”:””,”motion_fx_translateY_effect”:””,”motion_fx_translateY_direction”:””,”motion_fx_translateY_speed”:{“unit”:”px”,”size”:4,”sizes”:[]},”motion_fx_translateY_affectedRange”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:{“start”:0,”end”:100}},”motion_fx_translateX_effect”:””,”motion_fx_translateX_direction”:””,”motion_fx_translateX_speed”:{“unit”:”px”,”size”:4,”sizes”:[]},”motion_fx_translateX_affectedRange”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:{“start”:0,”end”:100}},”motion_fx_opacity_effect”:””,”motion_fx_opacity_direction”:”out-in”,”motion_fx_opacity_level”:{“unit”:”px”,”size”:10,”sizes”:[]},”motion_fx_opacity_range”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:{“start”:20,”end”:80}},”motion_fx_blur_effect”:””,”motion_fx_blur_direction”:”out-in”,”motion_fx_blur_level”:{“unit”:”px”,”size”:7,”sizes”:[]},”motion_fx_blur_range”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:{“start”:20,”end”:80}},”motion_fx_rotateZ_effect”:””,”motion_fx_rotateZ_direction”:””,”motion_fx_rotateZ_speed”:{“unit”:”px”,”size”:1,”sizes”:[]},”motion_fx_rotateZ_affectedRange”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:{“start”:0,”end”:100}},”motion_fx_scale_effect”:””,”motion_fx_scale_direction”:”out-in”,”motion_fx_scale_speed”:{“unit”:”px”,”size”:4,”sizes”:[]},”motion_fx_scale_range”:{“unit”:”%”,”size”:””,”sizes”:{“start”:20,”end”:80}},”motion_fx_transform_origin_x”:”center”,”motion_fx_transform_origin_y”:”center”,”motion_fx_devices”:[“desktop”,”tablet”,”mobile”],”motion_fx_range”:””,”motion_fx_motion_fx_mouse”:””,”motion_fx_mouseTrack_effect”:””,”motion_fx_mouseTrack_direction”:””,”motion_fx_mouseTrack_speed”:{“unit”:”px”,”size”:1,”sizes”:[]},”motion_fx_tilt_effect”:””,”motion_fx_tilt_direction”:””,”motion_fx_tilt_speed”:{“unit”:”px”,”size”:4,”sizes”:[]},”sticky”:””,”sticky_on”:[“desktop”,”tablet”,”mobile”],”sticky_offset”:0,”sticky_offset_tablet”:””,”sticky_offset_mobile”:””,”sticky_effects_offset”:0,”sticky_effects_offset_tablet”:””,”sticky_effects_offset_mobile”:””,”sticky_parent”:””,”_animation”:””,”_animation_tablet”:””,”_animation_mobile”:””,”animation_duration”:””,”_animation_delay”:””,”_transform_rotate_popover”:””,”_transform_rotateZ_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateZ_effect_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateZ_effect_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotate_3d”:””,”_transform_rotateX_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateX_effect_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateX_effect_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateY_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateY_effect_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateY_effect_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_perspective_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_perspective_effect_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_perspective_effect_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translate_popover”:””,”_transform_translateX_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateX_effect_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateX_effect_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateY_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateY_effect_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateY_effect_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scale_popover”:””,”_transform_keep_proportions”:”yes”,”_transform_scale_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scale_effect_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scale_effect_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleX_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleX_effect_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleX_effect_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleY_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleY_effect_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleY_effect_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skew_popover”:””,”_transform_skewX_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewX_effect_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewX_effect_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewY_effect”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewY_effect_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewY_effect_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_flipX_effect”:””,”_transform_flipY_effect”:””,”_transform_rotate_popover_hover”:””,”_transform_rotateZ_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateZ_effect_hover_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateZ_effect_hover_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotate_3d_hover”:””,”_transform_rotateX_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateX_effect_hover_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateX_effect_hover_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateY_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateY_effect_hover_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_rotateY_effect_hover_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_perspective_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_perspective_effect_hover_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_perspective_effect_hover_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translate_popover_hover”:””,”_transform_translateX_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateX_effect_hover_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateX_effect_hover_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateY_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateY_effect_hover_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_translateY_effect_hover_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scale_popover_hover”:””,”_transform_keep_proportions_hover”:”yes”,”_transform_scale_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scale_effect_hover_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scale_effect_hover_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleX_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleX_effect_hover_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleX_effect_hover_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleY_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleY_effect_hover_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_scaleY_effect_hover_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skew_popover_hover”:””,”_transform_skewX_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewX_effect_hover_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewX_effect_hover_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewY_effect_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewY_effect_hover_tablet”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_skewY_effect_hover_mobile”:{“unit”:”deg”,”size”:””,”sizes”:[]},”_transform_flipX_effect_hover”:””,”_transform_flipY_effect_hover”:””,”_transform_transition_hover”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”motion_fx_transform_x_anchor_point”:””,”motion_fx_transform_x_anchor_point_tablet”:””,”motion_fx_transform_x_anchor_point_mobile”:””,”motion_fx_transform_y_anchor_point”:””,”motion_fx_transform_y_anchor_point_tablet”:””,”motion_fx_transform_y_anchor_point_mobile”:””,”_background_background”:””,”_background_color”:””,”_background_color_stop”:{“unit”:”%”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_color_b”:”#f2295b”,”_background_color_b_stop”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”_background_gradient_type”:”linear”,”_background_gradient_angle”:{“unit”:”deg”,”size”:180,”sizes”:[]},”_background_gradient_position”:”center center”,”_background_image”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_image_tablet”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_image_mobile”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_position”:””,”_background_position_tablet”:””,”_background_position_mobile”:””,”_background_xpos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_xpos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_xpos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_ypos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_ypos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_ypos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_attachment”:””,”_background_repeat”:””,”_background_repeat_tablet”:””,”_background_repeat_mobile”:””,”_background_size”:””,”_background_size_tablet”:””,”_background_size_mobile”:””,”_background_bg_width”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”_background_bg_width_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_background_bg_width_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_background_video_link”:””,”_background_video_start”:””,”_background_video_end”:””,”_background_play_once”:””,”_background_play_on_mobile”:””,”_background_privacy_mode”:””,”_background_video_fallback”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_slideshow_gallery”:[],”_background_slideshow_loop”:”yes”,”_background_slideshow_slide_duration”:5000,”_background_slideshow_slide_transition”:”fade”,”_background_slideshow_transition_duration”:500,”_background_slideshow_background_size”:””,”_background_slideshow_background_size_tablet”:””,”_background_slideshow_background_size_mobile”:””,”_background_slideshow_background_position”:””,”_background_slideshow_background_position_tablet”:””,”_background_slideshow_background_position_mobile”:””,”_background_slideshow_lazyload”:””,”_background_slideshow_ken_burns”:””,”_background_slideshow_ken_burns_zoom_direction”:”in”,”_background_hover_background”:””,”_background_hover_color”:””,”_background_hover_color_stop”:{“unit”:”%”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_color_b”:”#f2295b”,”_background_hover_color_b_stop”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”_background_hover_gradient_type”:”linear”,”_background_hover_gradient_angle”:{“unit”:”deg”,”size”:180,”sizes”:[]},”_background_hover_gradient_position”:”center center”,”_background_hover_image”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_hover_image_tablet”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_hover_image_mobile”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_hover_position”:””,”_background_hover_position_tablet”:””,”_background_hover_position_mobile”:””,”_background_hover_xpos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_xpos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_xpos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_ypos”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_ypos_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_ypos_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:0,”sizes”:[]},”_background_hover_attachment”:””,”_background_hover_repeat”:””,”_background_hover_repeat_tablet”:””,”_background_hover_repeat_mobile”:””,”_background_hover_size”:””,”_background_hover_size_tablet”:””,”_background_hover_size_mobile”:””,”_background_hover_bg_width”:{“unit”:”%”,”size”:100,”sizes”:[]},”_background_hover_bg_width_tablet”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_background_hover_bg_width_mobile”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_background_hover_video_link”:””,”_background_hover_video_start”:””,”_background_hover_video_end”:””,”_background_hover_play_once”:””,”_background_hover_play_on_mobile”:””,”_background_hover_privacy_mode”:””,”_background_hover_video_fallback”:{“url”:””,”id”:””,”size”:””},”_background_hover_slideshow_gallery”:[],”_background_hover_slideshow_loop”:”yes”,”_background_hover_slideshow_slide_duration”:5000,”_background_hover_slideshow_slide_transition”:”fade”,”_background_hover_slideshow_transition_duration”:500,”_background_hover_slideshow_background_size”:””,”_background_hover_slideshow_background_size_tablet”:””,”_background_hover_slideshow_background_size_mobile”:””,”_background_hover_slideshow_background_position”:””,”_background_hover_slideshow_background_position_tablet”:””,”_background_hover_slideshow_background_position_mobile”:””,”_background_hover_slideshow_lazyload”:””,”_background_hover_slideshow_ken_burns”:””,”_background_hover_slideshow_ken_burns_zoom_direction”:”in”,”_background_hover_transition”:{“unit”:”px”,”size”:””,”sizes”:[]},”_border_border”:””,”_border_width”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_width_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_width_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_color”:””,”_border_radius”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_radius_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_radius_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_box_shadow_box_shadow_type”:””,”_box_shadow_box_shadow”:{“horizontal”:0,”vertical”:0,”blur”:10,”spread”:0,”color”:”rgba(0,0,0,0.5)”},”_box_shadow_box_shadow_position”:” “,”_border_hover_border”:””,”_border_hover_width”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_hover_width_tablet”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_hover_width_mobile”:{“unit”:”px”,”top”:””,”right”:””,”bottom”:””,”left”:””,”isLinked”:true},”_border_hover_color”:””,”_b

Scroll to Top