Kontorgener, nakke- og kæbesmerter

Kontorgener, nakke- og kæbesmerter

Kontorgener, nakke- og kæbesmerter

Har du stillesiddende arbejde?

Nakke- skulderspændinger, rygsmerterkæbesmerterhovedpine og musearme ses desværre alt for tit i kontorlandskabet. Dette skyldes, at mange mennesker sidder stille en stor del af deres arbejdsdag. De har ofte uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, og de tilbringer mange timer foran skærmen.

Mange mennesker bliver desuden stresset i forbindelse med deres arbejde, og dette medfører til yderligere spændinger og smerter. Hos City Osteopati & Fysioterapi hjælper vi mange klienter med smerter i kroppen relaterede til deres arbejde.

God idé at forebygge smerter

Osteopatisk behandling kan hjælpe kontorrelaterede gener. Det kan også hjælpe at få et forebyggende tjek – du udsætter kroppen for belastninger hver dag, derfor behøver du ikke at vente til det gør ondt.

Vi vil gerne hjælpe

Uanset om du har ondt eller ønsker at forebygge smerter står vi til rådighed. Vi undersøger din krop og behandler med forskellige osteopatiske teknikker: i behandlingen benytter vi os af f. eks. manipulation, stræk af muskler og bindevæv, mobilisering af kroppens led samt af blide og afspændende teknikker, kaldet kraniesakral terapi.

Samtale ved behandling med Osteopati og fysioterapi
Scroll to Top