Osteopati

- kroppen behandles som en helhed​

Hvad er Osteopati? & Hvad laver en Osteopat?

En Osteopat er som udgangspunkt en autoriseret sundhedsperson som bruger sine hænder i behandling og behandler kroppen som en helhed. Osteopati handler om at hjælpe kroppen at få det bedre via manuel behandling. 

En Osteopat er ofte en fysioterapeut som har læst osteopati. På vores klinik har vi både osteopater som har læst osteopati som efteruddannelse og osteopater, som udelukkende har læst osteopati på fuldtid. De sidstnævnte har ikke læst fysioterapi. 

En Osteopat behandler alle. Vi kan hjælpe med de gener kontorarbejde skaber, vi behandler babyer og børn og folk der har smerter relateret til deres sport. En Osteopat kan hjælpe på problematikker relateret til graviditet, før- og efterfødsel samt andre bækkenrelaterede gener.

 Se mere i videoen nedenfor og bliv endnu klogere på ordet Osteopat og dets betydning. Kontakt os på tlf eller via hjemmesiden for at booke en Osteopat tid. Eller for at blive klogere på hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad er osteopati?

Osteopati – effektivt og sikkert diagnose- og behandlingssystem

Der er ikke en person, der har den perfekte kropsholdning og der er ikke to personer der er ens. Vi samler alle på skader og skævheder i løbet af livet – det er uundgåeligt. Osteopatens opgave er at minimere belastningerne på systemet og at holde kroppen i balance, således der ikke opstår smerter.

En osteopat betragter mennesket som en helhed, og undersøger samt behandler kroppen som et sammenhængende organ, hvor alle strukturer kan påvirke hinanden. Hvis der er blokeringer i form af låsninger, restriktioner eller spændinger nogle steder i kroppen, vil dette kunne påvirke vores kredsløb, nervesystem samt vores muskel-skeletsystem. Ofte vil vores patienter opleve, at årsagen til deres smerter eller symptom ikke er der, hvor smerten eller symptomet opleves!

Osteopati er medicinsk videnskab og uddannelsen til osteopat er baseret på traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Osteopatien er et effektivt og sikkert diagnose- og behandlingssystem, som benytter sig af manuelle teknikker til diagnose og behandling for, at kroppen kan fungere optimalt.

For mere info om osteopati:
Scroll to Top