Nakkesmerter

Vi behandler nakkesmerter med succes i København.

Nakkesmerter

Nakkesmerter, hvorfor får vi dem?

Vores nakke bærer et stort ansvar. Den skal rotere, bøje frem, tilbage, til begge sider og tilte hovedet i alle retninger. Samtidig med disse mange bevægelser skal nakken transportere beskeder fra hjernen til hele kroppen og vice versa. Ydermere indeholder nakken blodforsyning til og fra hjernen.

Nakken er et bindeled mellem for mund og hhv. lunger og mavesæk. Halsen indeholder luftveje og spiserør. Alle de ovennævnte funktioner skal fungere for, at vi som menneske kan være i balance. Nakkesmerter forhindrer alt dette. Derfor er det vigtigt at du ikke har nakkesmerter.

Vi mærker straks, når der er smerter eller stivhed i nakken, og der er mange strukturer, der kan være påvirket. Har du ondt i nakken, kan det stamme fra en låsning i leddet, diskinflammation, ledbånd, ledflader, ledkapsler, muskler, nerver eller lymfe- og blodforsyning.

Problemer med nakken kan f. eks. skyldes dårlig holdning, stillesiddende arbejde i uhensigtsmæssig arbejdsstilling, for høj, for lav, for blød, for hård hovedpude, slidgigt eller piskesmæld.

Nakkesmerter kan også stamme fra nedsat bevægelighed i resten af kroppen, som nakken skal kompensere for. Bihulebetændelse, nedsat syn, høresans eller kæbespændinger giver ligeledes muskelspændinger og nakkesmerter. Nakkesmerter og spændinger kan udvikle sig til en kronisk tilstand og hos mange medfører symptomerne hovedpine.

Behandling af nakkesmerter

Vi kan godt nøjes med at “fixe” din nakke, og du vil umiddelbart få det bedre efterfølgende, men smerten vil højst sandsynligvis komme tilbage. Derfor undersøger og behandler vi altid kroppen som en helhed.

Vi behandler nakkesmerter med succes i København.

På klinikken arbejder vi alle med nakkeproblematikker. Du finder din behandler under hvem er vi. Du kan booke en tid online.

 

Osteopati og fysioterapi til behandling af albuesmerter, nakkesmerter behandles med osteopati
Scroll to Top