Svimmelhed og balanceproblemer​

Balanceproblemer kan skyldes mange faktorer

Svimmelhed og balanceproblemer

Hvorfor er du svimmel?

Balanceproblemer kan skyldes mange faktorer. Er du svimmel, kan vi med stor sandsynlighed afhjælpe din svimmelhed gennem den osteopatiske behandling.

Det er dog først og fremmest vigtigt at stille den rette diagnose. Svimmelhed kan ofte skyldes et problem i det indre øre, som kan afhjælpes af osteopatisk behandling. Dette kaldes for Benign Positional Vertigo. Der er større risiko at udvikle den tilstand ved et hovedtraume.

Osteopati kan hjælpe

Tilstanden kan afhjælpes ved at placere patientens hoved i bestemte stillinger. Vi gør det på klinikken, og du får ligeledes hjemmeøvelser. Problemer i det indre øre kan også skyldes infektioner.

I sådanne tilfælde er osteopatisk behandling et godt redskab til at minimere risikoen for ørebetændelser.

I andre tilfælde kan svimmelhed skyldes spændinger i nakke- og kæbemuskulaturen. Her kan behandlingen af nakkemusklerne og manipulationsbehandling hjælpe.

Svimmelhed kan være mange ting. Derfor screener vi altid med neurologiske tests inden påbegyndelse af behandlingen. Hvis det er relevant, henviser vi dig til din læge for yderligere udredning. I tilfældet af, at din svimmelhed skyldes et problem i centralnervesystemet, er der god evidens for, at en osteopatisk behandling kan hjælpe.

Scroll to Top