skip to Main Content

Osteopati

osteopat københavn

Vi behandler kroppen som en helhed.

Fysioterapi

20140907210348_fysioterapi_02

Vi anbefaler specifikke øvelser.

Massage

Få løsnet op i dine spændte muskler.

Babytjek og osteopati til børn

20150205203652_ydelse_babytjek_farve_1

Bækken- og underlivsgener

20150205203652_ydelse_virksomhedsordning_farve_1

Kontorgener og kæbesmerter

Sportsskader

Osteopat København – City Osteopati & Fysioterapi 

Osteopat København – Søger du en osteopat eller en fysioterapeut i København, så finder du en med speciale indenfor din problematik hos City Osteopati & Fysioterapi. Vi er en privat osteopat klinik i centrum af København, og vores  behandlere har uddannelse i osteopati, fysioterapi og akupunktur.  Osteopati er komplimentær medicin rettet mod at optimere kroppen, således at symptomerne reduceres. En osteopat behandler kroppen som helhed. Konsultation hos os starter altid med en grundig undersøgelse – i form af samtale og kliniske tests. Derefter lægger vi en behandlingsplan. En behandling kan bestå af mobilisering og manipulation af kroppens led, stræk, udspænding af bindevæv og kraniel osteopati. Vi benytter os også af medicinsk akupunktur og supplerer med specifikke øvelser. Vi behandler både akutte og kroniske smerter. På klinikken er vi flere osteopater og fysioterapeuter med forskellige specialer, og vi sørger for at efteruddanne os løbende inden for vores specialer.

  • Vi er specialister inden for behandling af børn og babyer – vi behandler både babyer 0 til 1 år, børn i vuggestue- og børnehave alderen samt skolebørn og teenagere.
  • Vi er eksperter i sportsskader og behandler atleter på alle niveauer.
  • Vi har ekspertise i at behandle kvinder med bækken- og underlivsproblemer – både i form af spændinger i underlivet og inkontinens f. eks. efter operation eller i relation til før- og efterfødsel.
  • Vi behandler mange klienter med kæbeproblematikker og gener relaterede til bl.a. arbejde på kontor. Nakke- og rygsmerter, musearme og hovedpine er de tilstande vi arbejder med hver eneste dag.

Vi har også en meget dygtig massør på klinikken. Han tilbyder fysiurgisk massage, gravid massage og anti-stress massage.

Hvis du har brug for en osteopat i København så vores klinik med speciale i Osteopati som ligger lige ved Kgs. Nytorv Metro din kommende osteopat.

Back To Top