Bihulebetændelse

Som osteopat vil vi arbejde på at reducere din risiko for at få bihulebetændelse

Bihulebetændelse

Trykken i panden? Hovedpine? Er det mon en bihulebetændelse?

Har du bihulebetændelse, føles det som trykken i panden eller kæben, du kan have hovedpine, ondt i øjnene, kinderne, tindingerne og tænderne. Vi kan hjælpe osteopatisk, hvis du døjer du med gentagne bihulebetændelser.

Dine bihuler er luftfyldte hulrum i kranieknoglerne i dit ansigt. Du har fire par bihuler. De ligger oven over dine øjne, bag ved næsen, bag øjnene og i kindben. Bihulernes funktion er at gøre luften fugtig, inden den når til lungerne. Bihulerne indeholder slimhinder (mucus), som er med til at fange bakterierne og forhindre, at de kommer ned i lungerne for derefter at blive fjernet via næsen. Bihulebetændelse opstår, når slimhinden bliver betændt, og tømningen af bihulerne er kompromitteret grundet hævelse. Det bliver sværere at komme af med slimen, og dette medfører en infektion.

Ved akut bihulebetændelse kan der i sjældne tilfælde være behov for antibiotika. Næsedråber kan give en midlertidig lettelse. Men så snart dråberne holder op med at virke, kommer symptomerne tilbage.

Osteopati kan hjælpe.

Som osteopat vil vi arbejde på at reducere din risiko for at få bihulebetændelse.  Målet er at forbedre tømningen af bihulerne for at reducere risikoen for infektion. Bihulernes vægge er dannet af kraniets knogler. Ved at bruge de kranielle osteopatiske teknikker optimerer vi mobiliteten og blodomløbet i dit ansigt, og det hjælper dig til at komme af med de gentagne bihulebetændelser.

Osteopati og fysioterapi til behandling af bihulebetændelse
Scroll to Top