Baby mavemassage mod forstoppelse

Mavemassage hjælper din baby at komme af med luften og afføring

Hvis din baby har ondt i maven eller forstoppelse, hvis dit barn presser meget og har meget luft i maven, kan du prøve med noget mavemassage. Prøv at massere din babys maveregion for at sætte gang i fordøjelsen.

Masser gerne med cirkulære bevægelser i retningen med uret. Sørg for at have god kontakt med huden, udgå at glide på huden. Du må gerne mærke, at du masserer strukturerne under huden.

Det er også en god ide at lave gymnastik med din baby. Har din baby ondt i maven, prøv at få din baby til at cykle, bevæg barnets bækken fra side til side, få gang i rotationer i ryggen.  Disse øvelser hjælper med at fremme cirkulationen i bækkenet og i tarmene og sætter gang i tarmene.

Under hele seancen er det vigtigt, at du er opmærksom på din babys signaler. Smil, snak med dit barn, lyt til din baby. Stop, hvis du fornemmer, at det er ubehageligt. Det skal helst være en god oplevelse for jer begge.

Hvis du fornemmer, at dit barn stadig er uroligt og har meget forstoppelse eller luft i maven, så er det en god ide at book en tid til babytjek. Denne type massage er desuden et godt supplement til en osteopatisk behandling.

Book tid til babytjek hos en af vores behandlere. Vi er fysioterapeuter, osteopater og eksperter i at behandle babyer og børn.

Osteopati og fysioterapi til behandling af baby
Scroll to Top