skip to Main Content

Nu er der ingen fastlåste fornemmelser – hun triller rundt og ligger på alle måder ugenert. Og snart.. kravler hun over det hele… Kan ikke andet end være utrolig glad for det.

Hvordan havde jeg det før behandlingen: Besvær ved at gå og sidde ned, smerter i balle og baglår, og ømhed i lænd.
Hvordan havde jeg det efter behandlingen: Næsten fuld bevægelighed & uden smerte.

Hvordan har den osteopatiske behandling hjulpet mig: Hjulpet ved ingen smerte, mere bevægelighed og mere ro i kroppen. Mindre væske omkring skaden. Gode øvelser til at hjælpe med skaden.

Hvordan havde jeg det før behandlingen: Ondt i lænden og ubehag i kroppen.
Hvordan havde jeg det efter behandlingen: Fantastisk – jeg kunne bevæge mig igen.

Hvordan har den osteopatiske behandling hjulpet mig: Kan bedre træne og tænker over kost.

Hvordan havde jeg det før behandlingen: Træt, tung i kroppen, med hovedpine og spændinger.
Hvordan havde jeg det efter behandlingen: Et par dage efter anden behandling har jeg mindre hovedpine og er mere let i kroppen. Føler mig også mindre træt og tung.

Hvordan har den osteopatiske behandling hjulpet mig: Har gjort en verden til forskel. Jeg er blevet mere klog på, hvor og præcis hvilke problemer jeg har og har fået overskuddet til at pege på dem og behandle dem en ad gangen.

Hvordan havde jeg det før behandlingen: Jeg havde meget ondt i hoften og skulderen. Jeg havde svært ved at gå op af trapper og cykle.
Hvordan havde jeg det efter behandlingen: Jeg var træt i hele kroppen og øm, men efter en dags tid kunne jeg mærke en klar forbedring

Hvordan har den osteopatiske behandling hjulpet mig: Jeg troede ikke at jeg kunne få hjælp til mine smerter, da jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer uden det store held. Men nu gennem osteopati har jeg fundet en behandlingsform som er den helt rette for mig. Og det er dejlight at have en smertefri hverdag.

Hvordan havde jeg det før behandlingen: Jeg kom til City Osteopati & Fysioterapi, fordi jeg havde mange smerter i maven, følte mig oppustet og havde det generelt dårligt i kroppen.

Hvordan har den osteopatiske behandling hjulpet mig: Ksenia tog sig god tid til at undersøge hele min krop og arbejdede med kroppen som en helhed og ikke kun med fokus på maven. Efter første besøg kunne jeg allerede mærke bedring og efter tre besøg har jeg ikke længere smerter i maven. Efter hvert besøg har jeg følt at min krop er blevet tjekket helt igennem, og det har givet mig fornyet ro i kroppen. Hvis jeg nogensinde får maveproblemer (eller andre gener i kroppen) igen, ved jeg hvor jeg skal henvende mig.

Back To Top