Kontakt os direkte

+45 31470754

Send os en besked via nedenstående formular, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld dig

Få viden om, hvordan du kommer af med smerter og får en sundere krop.

Seneste nyheder fra bloggen

10 okt 17
Kan Man Få Ondt I Kæben Efter En Forkølelse?

Kan man få ondt i kæben efter en forkølelse?

Kæbespændinger Efteråret står for døren og forkølelserne er mange. Det bliver koldere udenfor og vi befinder os mere og mere indendørs - i menneske tætte områder som arbejdspladser, stormagasiner, biografer og svømmehaller. Forkølelser kan give mange uheldige konsekvenser. Du er blevet forkølet. Du er snottet og har det skidt. Og…

14 jan 17
Har Din Baby Sidepreference Til Højre Side?

Har din baby sidepreference til højre side?

Har din baby sidepreference til højre side? https://www.youtube.com/watch?v=eS3q-DfVpUo Sådan stimulerer du din baby til at kikke til venstre Hvis dit barn har sidepreference til højre, skal du stimulere din baby således, at barnet kikker til venstre så meget som muligt. Stimuler dit barn maveliggende med at vise hende/ ham legetøj…

07 jan 17
Har Din Baby Sidepreference Til Venstre Side?

Har din baby sidepreference til venstre side?

Har din baby sidepreference til venstre side? https://www.youtube.com/watch?v=Pbi-BXUfHsI Så skal du stimulere dit barn til at kikke til højre Hvis dit barn har sidepreference til venstre, skal du stimulere dit barn således, at barnet kikker til højre så meget som muligt. Stimuler dit barn maveliggende med at vise hende/ ham…

Osteopati

osteopat københavn

Vi behandler kroppen som en helhed.

Fysioterapi

20140907210348_fysioterapi_02

Vi anbefaler specifikke øvelser.

Massage

Få løsnet op i dine spændte muskler.

Babytjek og osteopati til børn

20150205203652_ydelse_babytjek_farve_1

Bækken- og underlivsgener

20150205203652_ydelse_virksomhedsordning_farve_1

Kontorgener og kæbesmerter

Sportsskader

20140907205838_kseniaalakhova_120pxKsenia er uddannet Osteopat og Fysioterapeut.

Sophie er uddannet Osteopat og Fysioterapeut.

Jesper er uddannet Osteopat og Fysioterapeut.

Julien er uddannet Osteopat.

Mathias er vores Massør.

Er du vores nye diætist eller zoneterapeut?

City Osteopati & Fysioterapi – Din Osteopat i København

Søger du en osteopat eller en fysioterapeut i København, så finder du en med speciale indenfor din problematik hos City Osteopati & Fysioterapi. Vi er en privat klinik i centrum af København, og vores  behandlere har uddannelse i osteopati, fysioterapi og akupunktur.  Osteopati er komplimentær medicin rettet mod at optimere kroppen, således at symptomerne reduceres. En osteopat behandler kroppen som helhed. Konsultation hos os starter altid med en grundig undersøgelse – i form af samtale og kliniske tests. Derefter lægger vi en behandlingsplan. En behandling kan bestå af mobilisering og manipulation af kroppens led, stræk, udspænding af bindevæv og kraniel osteopati. Vi benytter os også af medicinsk akupunktur og supplerer med specifikke øvelser. Vi behandler både akutte og kroniske smerter. På klinikken er vi flere osteopater og fysioterapeuter med forskellige specialer, og vi sørger for at efteruddanne os løbende inden for vores specialer.

  • Vi er specialister inden for behandling af børn og babyer – vi behandler både babyer 0 til 1 år, børn i vuggestue- og børnehave alderen samt skolebørn og teenagere.
  • Vi er eksperter i sportsskader og behandler atleter på alle niveauer. Vi samarbejder blandt andet med GVI, Gentofte Vangede Idrætsforening.
  • Vi har ekspertise i at behandle kvinder med bækken- og underlivsproblemer – både i form af spændinger i underlivet og inkontinens f. eks. efter operation eller i relation til før- og efterfødsel.
  • Vi behandler mange klienter med kæbeproblematikker og gener relaterede til bl.a. arbejde på kontor. Nakke- og rygsmerter, musearme og hovedpine er de tilstande vi arbejder med hver eneste dag.