Kontakt os direkte

+45 31470754

Send os en besked via nedenstående formular, og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld dig

Få viden om, hvordan du kommer af med smerter og får en sundere krop.

Osteopati

osteopat københavn

Vi behandler kroppen som en helhed.

Fysioterapi

20140907210348_fysioterapi_02

Vi anbefaler specifikke øvelser.

Massage

Få løsnet op i dine spændte muskler.

Babytjek og osteopati til børn

20150205203652_ydelse_babytjek_farve_1

Bækken- og underlivsgener

20150205203652_ydelse_virksomhedsordning_farve_1

Kontorgener og kæbesmerter

Sportsskader

20140907205838_kseniaalakhova_120pxKsenia er uddannet Osteopat og Fysioterapeut.

Sophie er uddannet Osteopat og Fysioterapeut. Sophie er på barsel.

Jesper er Osteopat stud. og Fysioterapeut.

Julien er uddannet Osteopat.

Mathias er vores Massør.

Er du vores nye diætist eller zoneterapeut?

City Osteopati & Fysioterapi – Din Osteopat i København

Søger du en fysioterapeut eller en osteopat i København så finder du en med speciale indenfor din problematik hos City Osteopati & Fysioterapi. Vi er flere behandlere med uddannelse i fysioterapi, osteopati og akupunktur.  En osteopat, lige som en fysioterapeut eller en kiropraktor, behandler smertetilstande i kroppen. Osteopater adskiller sig fra de andre faggrupper ved at behandle kroppen som helhed. Konsultation hos os starter altid med en grundig undersøgelse – i form af samtale og kliniske tests. Derefter lægger vi en behandlingsplan. En behandling kan bestå af mobilisering og manipulation af kroppens led, stræk, udspænding af bindevæv og kranio-sakral terapi. Vi benytter os også af medicinsk akupunktur og supplerer med specifikke øvelser. Vi behandler både akutte og kroniske smerter. På klinikken er vi flere osteopater og fysioterapeuter med forskellige specialer, og vi sørger for at efteruddanne os løbende inden for vores specialer.

  • Vi er specialister inden for behandling af børn og babyer – vi behandler både babyer 0 til 1 år, børn i vuggestue- og børnehave alderen samt skolebørn og teenagere.
  • Vi er eksperter i sportsskader og behandler atleter på alle niveauer. Vi samarbejder blandt andet med GVI, Gentofte Vangede Idrætsforening.
  • Vi har ekspertise i at behandle kvinder med bækken- og underlivsproblemer – både i form af spændinger i underlivet og inkontinens f. eks. efter operation eller i relation til før- og efterfødsel.
  • Vi behandler mange klienter med kæbeproblematikker og gener relaterede til bl.a. arbejde på kontor. Nakke- og rygsmerter, musearme og hovedpine er de tilstande vi arbejder med hver eneste dag.