skip to Main Content

Slidgigt – Osteopati kan reducere smerter

Symptomer på artrose

Er du stiv i leddene om morgen? Oplever du smerter, når du er kold og skal “i gang” – men det bliver bedre under kortvarig aktivitet? Så har du symptomerne på artrose, også kaldet slidgigt.

Artrose  eller slidgigt påvirker mange mennesker i større eller mindre omfang i dagligdagen. Artrose opstår, når brusken på knoglerne i leddene bliver beskadiget eller nedbrudt og ikke længere bliver gendannet. Der kan også opstå ekstra knogledannelse omkring leddet.  Det medfører primært stivhed, smerter under vægtbæring, instabilitet og inflammation i leddet, hvilket kommer til udtryk i form af hævelse og varme. Inflammation forværres ved dårlig blodcirkulation. Hvis du har slidgigt i nakken eller ryggen, kan det også medføre udstrålende smerter til arme eller ben.

Behandling af artrose

Vi kan ikke fjerne bruskskaden eller knoglevæksten, men vi kan som osteopater hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og derved reducere og mindske risikoen for inflammationen og smerter.

Udover at have fokus på selve leddet behandler vi også resten af kroppen. Når et led mister bevægeligheden, påvirker det kroppens andre led, og det kan medføre en overbelastningsskade på sene og muskler.

Det er vigtigt at styrke muskulaturen omkring det påvirkede led, da selve leddet bliver ustabilt. Derfor må du forvente, at skulle lave en række styrketræningsøvelser, hvis din ledfunktion skal bedres.

Vil du høre mere?

+45 31470754
kontakt@cityo.dk

Adresse

adress_pin

Holbergsgade 14, 3. t.v.

1057 København K

    Back To Top