Ondt i ryggen? Eller er det måske dit bækken?

Lændesmerter og bækkensmerter kan være svære at gennemskue. Hvad er det egentlig der gør ondt, og hvordan kan du så komme af med dine smerter? Der er en god grund til hvorfor din behandler stiller dig så mange spørgsmål om dine smerter. Svarene hjælper os nemlig at forestå, hvad der gør ondt, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Her er de karakteristika der peger i retning af, at dine smerter stammer fra bækkenleddet:

1. Smerterne er lokaliseret i den ene side af kroppen

2. Der kan samtidig være smerter i det ene ben

3. Det gør ondt at vende i sengen

4. Det gør ondt at komme ud af f. eks. et badekar og at løfte det ene ben

5. Det gør ondt at gå op eller ned ad trapper

6. Du kan samtidig mærke smerter i underlivet eller i lysken

7. Du har smerter ved at gå

8. Du kan have smerter under samleje

9. Smerterne forværres under menstruation

Når smerterne er lokaliseret til bækkenleddet, betyder det ikke nødvendigvis, at det er bækkenet vi skal behandle for at hjælpe dig. Vi undersøger dig grundigt og vurderer, hvilke påvirkninger der er på leddet, som kan belaste det. Du kan læse mere om bækkensmerter her.Osteopati og fysioterapi til behandling af bækken ryg osteopati
Scroll to Top