Ondt i nakken

Plages du af nakkesmerter? Har du fået en ny kontorstol på job og købt dig fattig i hovedpuder? Osteopati kan hjælpe.

Kender du den følelse – sommerferien er slut, og nu sidder du ved skærm igen. Du mærker smerter i nakken og skuldrene, du er ikke alene. Du er som 30 – 50 % af danskere, der får ondt i nakken i løbet af et år. Heldigvis er der mulighed for hjælp. Med den rette behandling og vejledning kan du reducere dine smerter i nakken væsentligt! Mød Mette – en travl karrierekvinde, som er nakkesmerterne kvit ved hjælp af osteopati (læs mere om osteopati og nakkesmerter) og træning.

Mette er journalist. Hun har et spændende arbejdsliv – der er masser af udfordringer! Mette arbejder koncentreret, glemmer at spise og tage pauser. Mette er ikke god til mærke efter, hvordan kroppen har det. Når hun endelig gør det- så er det for sent. Hun er ved at besvime pga. lav blodsukker nakkesmerter og hovedpine.

En morgen vågner Mette med hold i nakken. Hun har ikke tid til at få behandling – der venter endnu en deadline lige om hjørnet. Mette har læst på nettet, at det er godt at skifte stilling på job. Det hjælper. Det hjælper også med en varmepude. Dog er smerterne ikke helt væk. De tre nyindkøbte hovedpuder fra Magasin, hjælper ikke. Mette har stadig ondt.

3 uger af frustrationer og smerter opsøger Mette osteopaten Sophie. Det viser sig, at Mette har nedsat bevægelighed i de to midterste nakkehvirvler samt i brystryggen – mellem skulderbladene. Mettes højre albue er meget stiv og Mettes bækken er roteret. Ved at bruge manipulation samt mobilisering af bindevævet i brystkassen og maveregionen, lykkes det Sophie at fjerne Mettes låsninger og spændinger. Efter 5 behandlinger er Mette god igen. Og nu kan hun godt bruge de nyindkøbte Magasin puder samt hæve/sænke funktionen i arbejdsbordet.


Osteopati og fysioterapi til behandling af nakke og skulder
Scroll to Top